• Showbizz

Benja Bruijning: 'Anna is écht gierig'

Door Redactie
Benja Bruijning gierig

Benja Bruijning vindt 'poen' het minst belangrijk van de drie p's: poen, pret en prestige. "Dat wordt pas een issue als je er niet genoeg van hebt", zegt hij in JFK. Ondanks dat geld dus geen rol speelt, vindt hij zijn vriendin Anna Drijver wel heel gierig.

"Anna is écht gierig, terwijl ik mezelf zou omschrijven als zuinig. Ik denk dat we daar een prettige balans in hebben", zegt de acteur.

Goede koffie

Het is echter niet zo dat de twee hun geld verdelen en theezakjes hergebruiken. "Ik ga graag uiteten en vind het prima om een cappuccino van 3,50 euro op een terras te drinken. Mits het een goede cappuccino is, haha." Als hij het geld niet zou hebben, dan is hij 'moeiteloos de gierigste van het stel'.

Nieuwe Buren

Benja en Anna zijn binnenkort in maar liefst twee series te zien samen, waaronder de Videoland-reeks Nieuwe Buren. Hierin zullen de twee, net als in het echte leven, een koppel spelen, iets wat ze nog niet eerder hebben gedaan en waar Benja lang over getwijfeld heeft. 

"Waar een deel van twijfel in zat, was dat Anna en ik onszelf niet profileren als een society koppel", zegt Benja. "Door mee te werken aan een serie als Nieuwe Buren, waarin je jezelf profileert als stel, bevestig je eigenlijk dat je daar wel mee bezig bent. Daar moest ik over nadenken."

Nieuwe Buren is vanaf 10 mei te zien op Videoland.

Benja Bruijning: 'Anna is écht gierig'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: JFK | Beeld: Peter Smulders