Ben Saunders over ziekenhuisopname: 'Ik hoop dat ik snel weer op de been ben'

Door Redactie
Ben Saunders over ziekenhuisopname: 'Ik hoop dat ik snel weer op de been ben'

Ben Saunders (38) werd een paar dagen geleden met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. De artsen constateerden een abces van 5,1 centimeter op zijn dikke darm. Iets waar Saunders ontzetten van geschrokken is. De zanger vertelde recent aan Story dat een operatie echter nog niet mogelijk was. Nu, een paar dagen later, geeft hij een update. 

Eerder vertelde Ben aan Story dat hij een antibioticakuur kreeg om het abces te laten slinken. 

Ziekenhuisopname 

‘Het abces zit op een gevaarlijke plek, in de buurt van mijn bloedvaten', liet de zanger weten. Wel moest Ben in het ziekenhuis blijven. Om het abces te doen slinken kreeg hij een antibioticakuur. ‘Ik heb vijf dagen in het ziekenhuis gelegen en ben nu gelukkig weer thuis. Door de medicatie is het abces van 5,1 centimeter naar 3,7 centimeter geslonken. Ik hoop dat het door medicatie nog verder slinkt, dan kan ik misschien onder het mes. Het is de bedoeling dat er een stuk van mijn dikke darm gehaald wordt.’

Update

Ben geeft nu een update. 'Ik moet nog een paar dagen aan de antibiotica en dan mag ik waarschijnlijk naar huis zonder operatie', vertelt hij aan Shownieuws. 'Ik hoop dat ik snel weer op de been ben en weer door kan met mijn dagelijkse leven. Er komen leuke dingen aan die ik niet wil missen', aldus Ben.

Klachten

De zanger vertelde recent aan Story dat hij twee weken lang last had van zijn buik. ‘Als ik met mijn motor over een drempel ging, deed het enorm pijn. Alsof er een baksteen in mijn maag zat. De pijn werd steeds erger. Toen ik niet meer aanspreekbaar was en alleen maar op bed kon liggen, vond Janita het genoeg. Toen zijn we met spoed naar het ziekenhuis gegaan.’ 

Beste medicijn

Hoewel Ben nog aan de antibiotica zit en hoopt dat hij zonder operatie naar huis mag, laat hij op Instagram weten dat vooral zijn familie ervoor zorgt dat hij de pijn beter kan verdragen. 'Het beste medicijn tegen pijn. Familie', schrijft Ben onder het lieve kiekje. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram Ben Saunders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.