• Liefde

Belinda Meuldijk weer vrijgezel

Door Redactie
Belinda Meuldijk weer vrijgezel

De relatie van Belinda Meuldijk en Thierry Duval is opnieuw op de klippen gelopen. Woensdag vertelt de liedjesschrijfster dat het stel in goed overleg heeft besloten dat een relatie met elkaar er definitief niet meer in zit.

In 2016 maakte Meuldijk bekend dat zij en Duval na tien jaar samen waarvan vijf jaar huwelijk uit elkaar waren gegaan. Tijdens de lockdown in 2020 kwamen ze toch weer samen, maar de verliefdheid was deze keer van kortere duur. 'We voelden beiden goed aan dat het toch geen kans van slagen zou hebben', aldus de schrijfster aan de Telegraaf. 'Ik ben als vrouw te vrijgevochten en heb ruimte en vrijheid nodig in mijn leven. Ik wil alleen maar iemand om me heen als diegene iets toevoegt aan mijn leven. Dat gebeurde echter niet bij Thierry.'

Vrede

Meuldijk heeft vrede met de situatie. 'Het leven loopt zoals het loopt. Daarbij geloof ik niet dat alle relaties voor altijd zijn. Zolang je iets met elkaar te beleven hebt, is het prima. Maar als die klik er niet meer is, kun je maar beter stoppen. Een relatie is voor mij niet zaligmakend.'

Rob de Nijs

De voormalig actrice was eerder getrouwd met Rob de Nijs, voor wie ze veel liedjes schreef. Het stel kreeg twee zoons, Robbert (38) en Yoshi (36). In 2006 gingen ze na 22 jaar huwelijk uit elkaar.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.