Belinda Meuldijk terug bij ex-man

Door Redactie
Belinda Meuldijk terug bij ex-man

In de zomer van 2016 maakte Belinda Meuldijk haar scheiding van Thierry Duval bekend. Na vijf huwelijksjaren waren ze uit elkaar gegroeid. Wat niemand had verwacht, ook het koppel zelf niet, is dat ze ooit weer bij elkaar zouden komen. Toch is dat gebeurd, zo vertelt Thierry aan Story.

Belinda Meuldijk (66) en Thierry Duval (43) zijn weer bij elkaar. Ruim vier jaar nadat hun huwelijk stukliep, hebben ze zich verzoend. ‘Belinda en ik zijn alweer geruime tijd samen. Ik woon ook weer bij haar,’ vertelt Thierry aan Story. De twee leerden elkaar zestien jaar geleden kennen.

Contact

In de zomer van 2011 had hun bruiloft plaats in het weiland achter hun huis. Maar vijf jaar later was het over en uit. Ze waren uit elkaar gegroeid. Belinda voelde zich meer thuis in Spanje, terwijl Thierry in Nederland aan zijn carrière als hondentrainer werkte. Na de breuk werd hij manager bij het dierenhotel van Martin Gaus in Lelystad. Ondanks de scheiding bleven Belinda en Thierry de afgelopen jaren contact houden. Langzaam bloeide hun liefde weer op. ‘We zijn heel gelukkig.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 01 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.