Bekende Nederlanders genieten van de sneeuw

Door Naomi Pater
Bekende Nederlanders genieten van de sneeuw

Nederland ontwaakte vanochtend in een prachtig winterwonderland. Ook heel bekend Nederland heeft de sneeuw inmiddels gevonden. Er worden dan ook flink wat sneeuwballen, -poppen en -engelen gemaakt in het witte dekbed dat de straten bedekt. 

Zo besluit Guus Meeuwis zijn gezicht in de sneeuw te steken, waardoor er een afdruk achterblijft. "Guus Sneeuwis", schrijft hij daarbij op zijn Instagram. Vriendin Manon Meijers kan in de reacties wel lachen om het grapje.

Jan Smit duikt de kou in met zijn twee kinderen. "Wat blijft het toch bijzonder", schrijft hij onder een foto van de twee. Bridget Maasland doet hetzelfde, maar die heeft de volle laag al te pakken gekregen. "Gelijk ingezeept", schrijft de presentatrice onder een foto van haar natte gezicht. Op de achtergrond is zoon Mees te zien.

Voor Frans Bauer is het veel te koud buiten. Die bekijkt het tafereel liever vanuit de woonkamer. "Ook hier in Fijnaart de hele straat mooi wit!! Ondertussen sneeuwt het vrolijk verder. De temperatuur is onder nul!! Brrrrrr."

Dave Roelvink heeft 'ff weekie Tirol gepakt' met zijn grote liefde Jazzlyn. Een volger grapt onder de post: 'Je tanden zijn nog steeds witter als de sneeuw'. 

Sneeuw en ijs

Het blijft vandaag doorsneeuwen in grote delen van het land. De verwachting is dat er nog zo'n zeven tot acht centimeter sneeuw bijkomt. Ook krijgen we zeven dagen lang vorst. 's Nachts kan de temperatuur zelfs gaan dalen tot -vijftien graden Celsius. Naast een sneeuwwandeling kunnen we binnenkort dus ook de schaatsen uit de schuur halen!

Bron: ANP | Beeld: Instagram

Bekende Nederlanders genieten van de sneeuw

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.