• Hazes

Begeeft André Hazes’ ex zich op glad ijs? Monique Westenberg in zee met omstreden onderneemster

Door Redactie
Begeeft André Hazes’ ex zich op glad ijs? Monique Westenberg in zee met omstreden onderneemster

Een faillissement en connecties met voormalig ‘liefdesrivale’ Nikkie Plessen. Het is maar de vraag of Monique Westenberg op de hoogte is van het verleden van zakenvrouw Charlotte Labee, met wie zij recent een samenwerking is aangegaan.

Gelukscoach

Sinds de breuk met André Hazes zoekt Monique Westenberg hulp bij professionals om weer gelukkig in het leven te kunnen staan. Zo laat ze zich begeleiden door gelukscoach Maartje Derksen en sinds kort ook door breinexpert Charlotte Labee. ‘Charlotte heeft zoveel kennis over balans vanuit het brein en daarom ga ik met haar en haar therapeutenteam aan de slag om nog meer balans, rust, energie en gezondheid te creëren voor mezelf,’ laat Monique op Instagram weten. ‘Zo zal ik de aankomende tijd verschillende onderzoeken laten doen, zoals een bloed- en darmonderzoek, om te bekijken wat ik nog meer kan aanpakken.’ Het is echter de vraag of Monique weet heeft van Charlotte’s verleden.

Faillissement

Zo was zij actief als modeonderneemster, totdat haar keten Labee Fashion in 2017 failliet ging. ‘Zelf lijkt Labee allesbehalve te treuren om het faillissement,’ weet Quote. ‘Op haar Instagramaccount treffen we niets dan vrolijke kiekjes aan. Zo zien we dat zij vorige week nog lekker glaasjes sangria zat te slurpen op Ibiza; alsof er geen vuiltje aan de lucht was. Ook hing zij een week daarvoor nog in de lampen op de spraakmakende bar mitswa in het Amstel Hotel, waar wereldsterren Drake en Jamie Foxx optraden. Een week verder terug in de tijd lette zij ook al niet op de kleintjes, getuige de champagnelunch ter ere van haar 31e verjaardag in restaurant Catch by Simonis in Scheveningen.’ Volgens Quote had Charlotte niet of nauwelijks te lijden onder haar faillissement, in tegenstelling tot haar personeel en schuldeisers. ‘Hoe zij er ondanks het (naderende) faillissement zo’n – ogenschijnlijk – luxe leventje op na kan houden? Het antwoord zal u nauwelijks verrassen. Labee is slim getrouwd. Haar vermogende echtgenoot is Jan Lok, die in 2014 17,7 miljoen dollar cashte door de helft van zijn aandelen B2S, een Rotterdamse evenementenorganisatie, aan SFX te verkopen.’

DOOR NICK DIJKMAN | FOTO EDWIN SMULDERS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.