Beau van Erven Dorens terug op de late avond: werd talkshow goed bekeken?

Door Redactie
Beau van Erven Dorens terug op de late avond: werd talkshow goed bekeken?

De terugkeer van talkshow Beau van Beau van Erven Dorens heeft maandagavond 863.000 kijkers naar RTL 4 getrokken. Volgens de Stichting KijkOnderzoek verovert de talkshow daarmee de elfde plaats op de lijst met 25 best bekeken programma's van de dag.

De tweede helft van de oefenwedstrijd tussen de Oranjeleeuwinnen en Japan werd op NPO 1 door 931.000 mensen bekeken. Dat waren er een stuk meer dan voor de eerste helft, die op NPO 3 werd uitgezonden. Die wist 423.000 kijkers te trekken.

Cupido Ofzo

De laatste aflevering van Cupido Ofzo zat niet bij de 25 best bekeken programma's van de dag. De datingshow, waarin Wendy van Dijk en Leonie ter Braak mensen met een beperking aan een nieuwe liefde helpen, sloot af met 246.000 kijkers.

Best bekeken

Het NOS Journaal van 20.00 uur was op NPO 1 met ruim 2,1 miljoen kijkers het best bekeken programma van de dag. Het nieuws van half acht op RTL 4 volgde met bijna 1,7 miljoen, en de top drie wordt afgesloten met het NOS Journaal van 18.00 uur, met 1,2 miljoen kijkers.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.