• Liefde
  • Familie de Mol

Beau van Erven Dorens over 'ruzie' met Linda de Mol: 'Ik heb haar dus nooit meer gesproken'

Door Redactie
Beau van Erven Dorens over 'ruzie' met Linda de Mol: 'Ik heb haar dus nooit meer gesproken'

Linda de Mol stapte in 2019 over van RTL naar SBS. De presentatrice kon helaas niet al haar bedachte programma's meenemen naar de andere zender. Dit zorgde ervoor dat Beau van Ervan Dorens het televisieprogramma Weet Ik Veel overnam. Iets wat ervoor gezorgd heeft dat de twee elkaar al ruim twee jaar niet gesproken hebben. 

Aan RTL Boulevard vertelt Beau openhartig over de ruzie tussen hem en De Mol. 

Programma's

De programma's Oh Wat Een Jaar en Weet Ik Veel mocht de presentatrice niet meenemen naar SBS 6. Iets wat eerder al voor frictie tussen haar en Chantal heeft gezorgd. Nu biecht Beau ook op dat de twee elkaar al een paar jaar niet gesproken hebben, terwijl ze daarvoor jarenlang goed bevriend met elkaar zijn geweest. Een paar dagen nadat bekend werd dat de presentator haar programma zou gaan overnemen, liet Linda weten niet blij te zijn. 'Het doet best wel pijn. Helemaal omdat ik het ook niet echt ehh… Ik hoorde dat via een appje van Beau en dan heb je toch zoiets van: ja, mmmm. Het is niet fijn, maar ik kan er niks aan doen', gaf ze destijds aan. 

Bonje 

In het programma Jinek uitte Beau destijds zijn irritatie: 'Jezus, zij heeft zo veel programma’s gemaakt. Op een gegeven moment heeft iedereen een programma van Linda overgenomen.' In RTL Boulevard vertelt Beau hier nu openhartig over. 'Ik heb Linda dus nooit meer gesproken over Weet Ik Veel nadat ik het over heb genomen, dus dat zegt wel dat het niet lekker zit', laat hij weten. 'Maar van mijn kant: ik ben gewoon presentator en ik maak dat programma. Dat is mijn werk en ik zie dat gewoon heel simpel. Ik zie het misschien veel simpeler dan het is, maar ik vind het jammer dat daar dan ruzie over is ontstaan', aldus de presentator. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.