• Jinek

Beau van Erven Dorens over Jinek: 'Ze is erg ziek en krakkemikkig'

Door Redactie
Beau van Erven Dorens over Jinek: 'Ze is erg ziek en krakkemikkig'

Eva Jinek is 'gewoon echt krakkemikkig', zegt presentator Beau van Erven Dorens maandag tegen RTL Boulevard. 'Ze heeft helemaal geen stem, pijn in haar keel en hoofdpijn.' Jinek maakte zondag via Instagram bekend het coronavirus te hebben opgelopen.

De presentator heeft er veel zin in, zegt hij. 'Ja ontzettend leuk, ik ga Jinek presenteren dat is toch het mooiste wat je kan meemaken?'

positieve test  

'Helemaal klaar voor een nieuwe week, héél veel zin in de gasten die ik zou ontvangen… en nu heb ik corona', schreef Jinek zondag bij een foto van een positieve test. De presentatrice baalt als een stekker, zei ze. 'Gelukkig gaat mijn lieve collega @beauvaned mij vervangen de komende dagen… en ik ga isoleren totdat ik weer mag.'

Ingrijpend verhaal

Dat Eva het jammer vindt dat ze haar gasten deze week niet kan ontvangen, was wel te verwachten. De presentatrice gaat namelijk vaak op in de verhalen van de mensendie bij haar aan tafel zitten. Onlangs vond Jinek het verhaal van een gast zo ingrijpend, dat ze haar tranen niet meer kon bedwingen. 'Ik heb hier de hele dag op geoefend. Het is niet mijn verhaal, maar ik vind het zo zielig om te zien. Het raakt me zo', aldus Eva over haar gast.

Documentaire Overgave 

Marijn Frank zit aan tafel bij Jinek om te praten over haar documentaire Overgave. En dat is geen lichte kost. Haar beste vriendin Annemarie overleed op 36-jarige leeftijd en Marijn erft al haar hardloopkleding. Ondanks dat ze niets heeft met hardlopen, is het wél een uitlaatklep en een manier om te rouwen. In de aanloop naar de marathon van Berlijn kijkt ze terug op haar vriendschap. 

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.