• Televizier-Ring

Beau van Erven Dorens over Gouden Televizier-Ring Gala: 'Ik hield het niet droog'

Door Redactie
Beau van Erven Dorens over Gouden Televizier-Ring Gala: 'Ik hield het niet droog'

Het Gouden Televizier-Ring Gala zag er dit jaar anders uit dan normaal. Door de coronacrisis waren alleen de genomineerden welkom en zat er dus geen publiek in de zaal. Dat maakte de sfeer er echter niet minder om. De avond was nog steeds gevuld met veel spektakel, maar ook door een prachtig optreden van Danny Vera, die een ode bracht aan de tv-helden die dit jaar zijn overleden. Niet alleen de kijkers thuis waren enorm ontroerd, ook Beau van Erven Dorens noemde het optreden het hoogtepunt van de avond. 

Titel

De presentator was genomineerd voor Televizier-Ster Presentator. De afgelopen twee jaar mocht hij de award mee naar huis nemen, maar gisteravond ging de prijs aan zijn neus voorbij, omdat Tim Hofman de meeste stemmen van het publiek kreeg. Beau leek er echter niet te lang om te rouwen en had naar eigen zeggen alsnog een mooie avond. Zijn hoogtepunt: het prachtige optreden van Danny Vera, die het nummer Roller Coaster zong.

Titel

'Ik hield het niet droog. Zo mooi zijn de overleden tv-helden nog nooit geëerd', schrijft hij in een post die hij gisteravond na het Gouden Televizier-Ring Gala op Instagram plaatste. Zijn mening werd overigens ook gedeeld door het publiek thuis. 'Afscheid zoals het moet zijn, dank je wel. De waardering zal altijd blijven', 'Dit was ingetogen en zo mooi. Die eerste beelden van Aart en Hakim, zo intens en prachtig in beeld gebracht' en 'Mooiste en ontroerende moment van de avond!', was er na het optreden op social media te lezen.

Titel

Door de coronacrisis zag het Gouden Televizier-Ring Gala van dit jaar er anders uit dan normaal. Niet alleen werd het evenement zonder publiek gehouden, ook zat er dit jaar geen afterparty in voor alle genomineerden en aanwezigen. Beau hield daarom maar een afterparty thuis, samen met zijn vrouw Selly en zoons Bobbie, Tijn en Jan. 'Weer eens wat anders dan met een stuk in je kraag op een industrieterrein', aldus Beau.

Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.