Beau van Erven Dorens haalt ‘verstopte’ zwangere vrouw uit slaapkamer bij Miljoenenjacht-debuut

Door Redactie
Beau van Erven Dorens haalt ‘verstopte’ zwangere vrouw uit slaapkamer bij Miljoenenjacht-debuut

Gisteravond, in weer een überspannende nieuwe aflevering van Miljoenenjacht, maakte Beau van Erven Dorens (47) zijn debuut als prijzenuitdeler. Na afloop van het spektakel in de studio, waarbij een machtig mooi bedrag gewonnen werd, aan Beau de taak om een gelukkige Postcodeloterij-deelnemer thuis te verrassen met datzelfde bedrag. Zijn eerste ‘overval’ werd een bijzonder vermakelijke.

Ze móest en zou erbij zijn

In Leiden belde de presentator aan bij een jong gezin, waarvan de vrouw, die hoogzwanger bleek, bij het zien van de camera’s als een razende naar boven vluchtte. Beau vond dat ze de grote onthulling – het gezin kon rekenen op en bedrag van maar liefst € 549.000 – niet mocht missen en besloot haar eigenhandig uit haar slaapkamer te trekken.

‘Doe even iets netjes aan’

Nadat we Beau de trap op zien stieren horen we hem praten met Stephanie. “Lieverd, kom nou even. Doe iets netjes aan, ik praat even met je man en kom dan naar beneden. Ik denk dat je dit echt wil weten”, probeerde Beau haar over te halen. “Doe iets netjes aan, je ziet er prachtig uit.”

Voor herhaling vatbaar

Beneden hield Beau een praatje met de man des huizes totdat Stephanie daadwerkelijk (en volledig beduusd) beneden kwam. “Ik zit in mijn pyjama! En dan kom ik op tv in mijn huispak!”, riep ze uit. Daarna brengt Beau hen het geweldig goede nieuws, terwijl twitterend Nederland inmiddels volop van zich laat horen. “Mag Beau dit alsjeblieft elke week doen?”, klinkt het meermaals in vele enthousiaste reacties.

Bekijk het heerlijke fragment in onderstaande video:

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Edwin Smulders | Tekst: Flaironline.nl