Beau van Erven Dorens huilt in Isola di Beau: 'Verdrietig'

Door Redactie
Beau van Ervan Dorens

Beau van Erven Dorens voerde openhartige gesprekken met Olaf Koens en Hanna Verboom in Isola di Beau. Een gesprek in het bijzonder grijpt de presentator enorm aan.

In Isola di Beau ontvangt presentator Beau van Erven Dorens iedere week twee gasten in een villa op Sardinië. In de derde aflevering, die vanavond te zien was, kwamen correspondent Olaf Koens en actrice Hanna Verboom logeren. Olaf vertelde onder meer over zijn werk aan de frontlinies en Hanna ging dieper in op haar mentale problemen.

Olaf Koens in Oekraïne

Ook vanavond voerde Beau weer openhartige gesprekken met zijn gasten in Isola di Beau. En die gesprekken grijpen de presentator zelf vaak ook aan. Toen de oorlog in Oekraïne een kerncentrale naderde, heeft Olaf een lang telefoongesprek gehad met zijn vrouw. Het stel weet immers nooit zeker of het hun laatste gesprek is. Ze spraken daarom uit hoe mooi ze het samen hebben.

'Ontzettend veel zorgen'

Beau raakt emotioneel van het gesprek: 'Echt wel heel verdrietig hoor, Olaf, als ik dat zo hoor', zegt de presentator. 'Je kan ook zeggen: "Ik kap ermee. Ik heb het zo lang gedaan." (…) Ik zie dan gewoon een vrouw voor me die toch ontzettend veel zorgen heeft.' En dan komen de tranen bij de presentator. Olaf ziet het en legt zijn arm om Beaus schouder, waarna ze er gelukkig ook meteen om kunnen gniffelen: 'Maar goed, het is jouw vrouw', lacht Beau.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.