Beau geschokt door vertoning Yolanthe Cabau: 'Je loopt toch niet zo over straat daar?'

Door Redactie
Beau geschokt door vertoning Yolanthe Cabau: 'Je loopt toch niet zo over straat daar?'

Yolanthe Cabau (36) schoof gisteren aan in Beau om te praten over haar nieuwe film Just Say Yes. Toch ging het voornamelijk ook over andere zaken: de rel rondom Bilal Wahib werd uitvoerig besproken én de presentator wil ook nog wat kwijt over de 'pikante' looks van Cabau.

Want Yolanthe vertoeft natuurlijk samen met zoontje Xess Xava in Los Angeles, waar de temperaturen aardig oplopen. Toch snapt Beau niet helemaal waarom ze zo schaars gekleed over straat gaat, als beelden van de presentatrice in haar bikini worden getoond. 'Jeeeeezus, je loopt toch niet zo over straat daar?! In dit?! Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?', horen we hem zeggen.

Miami

Yolanthe verklaart: 'Nee, deze foto heeft mijn vriendin gewoon gemaakt. Ze zei wel: "Het staat leuk wat je aan hebt! Laten we een paar foto’s maken!" En ja, zo liep ik dus wel over straat, máár dat was trouwens in Miami.' In de buurt van het strand loopt iedereen er zo bij, wil Cabau nog maar even duidelijk maken. 'Hier in Nederland ga je niet zo over straat, dus ik begrijp ook dat mensen dat denken. Maar daar loopt iedereen zo over straat.'

Acteerles

Wie denkt dat de brunette alleen geniet van het zonnetje in Hollywood, heeft het mis. Yolanthe is druk bezig om haar carrière ook daar van de grond te krijgen. En daar hoort dus ook zeker acteerles van de getalenteerde coach Ivana Chubbuck bij. 'Will Smith komt dan ook naar een les. We zaten één keer samen.' Over de acteur wil ze nog kwijt: 'Alles wat hij zegt is boeiend: iedereen hing aan zijn lippen.'

Bron: Superguide | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.