Bauers vieren feest: 'Onze Frans is geslaagd voor zijn rijbewijs'

Frans Bauer

Het is feest in huize Bauer! Zoon Frans Junior (17) is geslaagd voor zijn rijexamen. Frans (49) heeft er dus weer een extra touringchauffeur bij. 

'Yes! Onze Frans is geslaagd voor zijn rijbewijs', schrijft Mariska (47) onwijs trots bij een foto na de geslaagde autorit. Ook Frans zet zijn grootste lach op en steekt daarbij zijn duimen hoog in de lucht, nu Frans Junior zijn rijbewijs aan mag vragen.

Afkijken

Alleen de jongste Bauer zoon, Lucas is nog niet in bezit van een roze pasje. Momenteel is de Bauer-telg 13 jaar en moet dus nog een paar jaar wachten voordat hij mag rijden. Rijvaardigheden afkijken kan hij nu wel alvast bij zijn drie oudere broers. 

Kilo's

Een extra chauffeur is natuurlijk ontzettend handig, maar Frans kan toch echt liever voor de benenwagen kiezen. Eerder maakte de volkszanger duidelijk dat hij graag twintig kilo wil afvallen en Mariska helpt hem daarbij. Al met al wandelen de Bauers twee uur per dag om fit te blijven. 'Ik heb m'n eigen trainster, het is een soort beul', zegt hij over de aanpak van zijn vrouw. 'Dat moet wel voor hem hoor, hij is nogal bourgondisch ingesteld', reageert Mariska daarop.

Plezier

Frans heeft plezier in het wandelen. 'Als dit zo doorgaat, kan het zomaar zijn dat ik me dit jaar inschrijf voor de Vierdaagse in Nijmegen. Volgend jaar op het strand in Scheveningen geen fust, maar een sixpack', zegt hij.

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!