Bassie en Adriaan lanceren eigen kledinglijn

Door Redactie
Bassie en Adriaan lanceren eigen kledinglijn

Het illustere duo Bassie en Adriaan lanceert een eigen kledinglijn. De clown en acrobaat gaan T-shirts en hoody's verkopen met daarop kreten uit de televisieserie, zoals Allememaggies, Wat er ook gebeurt altijd blijven lachen, Drommels drommels drommels en Watzeggie?. De truien zijn zowel in kinder- als volwassen maten verkrijgbaar via de website van Bassie en Adriaan.

Volgens hun woordvoerder is besloten tot de lancering na vele verzoeken van fans. Liefhebbers van het duo kunnen zelf ook kreten aandragen die zij zelf graag op de kleding zouden willen zien. Het is de bedoeling dat het assortiment in 2020 wordt uitgebreid. De kledinglijn is ontwikkeld in samenwerking met twee Haagse bedrijven, The Cotton Express B.V en Key Merchandise.

Televisieserie

De broers Bas (nu 84) en Aad (77) van Toor braken in de jaren zestig door als acrobatenduo The Crocksons en reisden de hele wereld over met hun stoelenact. Vervolgens ging ze als Bassie & Adriaan verder. De twee waren 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel.

Afleveringen

De honderden afleveringen zijn nog dagelijks te zien op RTL en Videoland en andere VOD-kanalen. Daarnaast is hun YouTube-kanaal een groot succes met ruim ruim 85 miljoen hits en 113.000 abonnees. Onlangs kwam er een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt.

Bron & beeld: ANP

Bassie en Adriaan lanceren eigen kledinglijn

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.