• Songfestival

Barry Paf start petitie voor Davina Michelle op songfestival

Barry Paf start petitie voor Davina Michelle op songfestival

Radio-dj Barry Paf wil maar al te graag dat Davina Michelle volgend jaar optreedt op het Eurovisiesongfestival. De dj van 100% NL is daarom een petitie gestart.

Petitie

Barry Paf is een enorme fan van het Eurovisiesongfestival. Zo draaide hij eerder deze week al een uur lang alleen maar het winnende nummer 'Arcade' van Duncan Laurence. En nu pleit hij dus voor een nieuwe act: Davina Michelle. 

"Nu het spektakel naar Nederland komt, betekent dit ook dat de opvolger van Duncan Laurence volgend jaar automatisch in de finaleronde staat", zei Paf woensdag op de radio. "Als we kijken naar de artiest van het afgelopen jaar, dan heeft iedereen het unaniem over de doorbraak van Davina Michelle."

Davina

Davina is volgens hem de aangewezen artiest om volgend jaar ons land te vertegenwoordigen. “Eigenlijk moeten we dit gewoon met zijn allen in werking gaan zetten, om Davina Michelle en AVROTROS zo ver te krijgen dat Davina Michelle volgend jaar op het podium staat." Mocht het lukken om 25.000 handtekeningen op te halen, dan belooft hij ze persoonlijk te overhandigen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders