Barry Atsma deelt memorabel kiekje vanaf de set

Door Redactie
Barry Atsma KLEM

De opnames voor het derde en laatste seizoen van dramaserie KLEM zijn vandaag van start gegaan en daar hoort natuurlijk een memorabel kiekje bij volgens Barry Atsma.

Op de foto zien we de acteur (rechts) samen met Frank Ketelaar, de regisseur en bedenker van de serie. "Creatief vader Frank Ketelaar (uit wiens brein Hugo, Marius en Kitty zijn ontsproten) is er klaar voor. Hugo is zijn gebruikelijke sexy-zelf. De snelbinders zijn weer gepoetst. De cameramannen doen weer gevaarlijk op ladders. Kortom: we filmen KLEM."

Het verhaal

In KLEM speelt Hugo (Barry Atsma) de keurige belastinginspecteur en vader van twee dochters. Als zijn jongste bevriend raakt met de dochter van beruchte crimineel Marius (Jacob Derwig) en diens vrouw Kitty (Georgina Verbaan), raken de ouders ook met elkaar bevriend. Vanaf dan verandert Hugo's leven compleet.

Beeld: Peter Smulders

Barry Atsma deelt memorabel kiekje vanaf de set

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.