• Samantha de Jong

Barbie is weer verliefd: dit is haar nieuwe vlam

Door Redactie
Barbie is weer verliefd: dit is haar nieuwe vlam

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft de liefde weer gevonden. De blondine bevestigt haar nieuwe relatie aan Shownieuws en maakt zijn identiteit bekend. 

Prille relatie

Barbie is als een blok gevallen voor de gespierde Jordi Ossel uit het Utrechtse Leusden. De tortelduifjes liepen elkaar twee weken geleden tegen het lijf in de kroeg. "We raakten aan de praat en van het één kwam het ander," meldt Barbie's nieuwe vlam. Hij bevestigt dat de relatie sinds een week officieel is. De relatie is nog pril, maar de twee zijn vastbesloten om samen gelukkig te worden. "We gaan er iets moois van maken'', laat Jordi weten. 

Smoorverliefd

Barbie en Jordi hebben hun relatie bekend gemaakt door allebei hun profielfoto op Facebook te veranderen waarop ze samen kussend te zien zijn. "Gek op jou," schrijft de spierbundel onder de foto. Het kersverse stel is zo verliefd, dat Jordi haar kinderen Angelina en Milano al heeft ontmoet. "Dat gaat heel goed, maar het is wel wennen! We zijn laatst een paar dagen met elkaar weg geweest," aldus Jordi.

Beeld: Edwin Smulders