• Liefde
  • Samantha de Jong

Barbie: 'Ik ging door een hel'

Door Redactie
Barbie: 'Ik ging door een hel'

Samantha van der Plas, oftewel Barbie, hield de afgelopen dagen de gemoederen flink bezig met het 'geintje' dat ze een relatie zou hebben met porno-acteur Rolf Tangel. Ze doet op social media een boekje open over het uit de hand gelopen geintje.

Kijk ook: Michael van der Plas reageert op relatiebreuk met Barbie

Bang om kwijt te raken

"Wij hebben de verplichting op ons genomen om Feestcafé Gezelligheid over te nemen en Mike regelt het daar. Ik moet hier nu leven zonder man. Met twee kids. Die hun papa missen en de hele dag druk zijn. Mijn hoofd maalt. De media maalt. Filmpjes uit cafés duiken op. Verhalen op mijn app. Ben nergens bij en ben bang om hem kwijt te raken. Dan draai je soms door", schrijft Samantha bij een foto van haar met zoontje Milano op Instagram. 

'Niet zo handig'

De oud Oh Oh Cherso-deelneemster zegt dat ze puur uit emotie een grap heeft uitgehaald. "Dacht in die emotie dus een grap uit te halen. Eerlijk is eerlijk, gedreven door een stuk jaloezie en onzekerheid. Niet zo handig nee. Had een veel negatievere impact dan ik dacht. Sorry daarvoor."

'Een plekkie gezakt'

Samantha snapt dat ze momenteel niet meer met stip op nummer 1 staat voor haar Michael. "Door deze actie ben ik denk ik een plekkie gezakt ja. Niet met stip op 1 zeg maar. Daar ben ik bang voor. Ik ben zo gek op dat jong dat ik het soms allemaal niet meer helder zie. En met een paar kilometertjes tussen ons in maak ik dit ook niet goed door drie keer met mijn ogen te knipperen en mijn hoofd schuin te houden. Voel me onmachtig en kapot. Krijg geen hap door mijn keel."

Hoop op hereniging

De reality-ster wil absoluut geen medelijden, maar wil haar kant van het verhaal toelichten. Ze hoopt altijd nog dat het goedkomt tussen haar en Michael. "Ben de afgelopen dagen flink aangesproken en door de hel heen en terug getrokken, vind het nu ook wel goed geweest en wil graag positief verder en hier een leven opbouwen."

 

Shit.... Wij hebbe de verplichting op ons genomen om Feestcafe Gezelligheid over te neme en Mike regeld het daar. Ik moet hier nu leven zonder man. Met twee kids. Die hun papa misse en de hele dag druk zijn. Me kop maalt. De media maalt. Filmpjes uit cafes duike op. Verhalen op me app. Ben nergens bij en ben bang om hem kwijt te rake. Dan draai je soms door. Dacht in die emotie dus een grap uit te hale. Eerlijk is eerlijk gedreve door een stuk jaloezie en onzekerheid. Niet zo handig nee. Had veel negatievere impact dan ik dacht. Sorry daar voor. Hoe het zit met Mike en mij dan? Door deze actie denk ik ben ik een plekkie gezakt ja. Niet met stip op 1 zeg maar. Daar ben ik bang voor. Ik ben zo gek op dat jong dat ik het soms allemaal niet meer helder zie. En met een paar kilometertjes tussen ons in maak ik dit ook niet goed door drie keer met me ogen te knippere en me hoofd schuin te houde. Voel me onmachtig en kapot. Krijg geen hap door me keel. Ik wil niet zielig gevonden worde. Heus niet. Wel mijn kant hier toelichte. Dit is wat ik nu ervaar. Ik hoop dat ik hier met Michael samen op een normale manier uit mag kome. Vrouwen herkenne dit wel denk ik: je ben dan zo boos en verdrietig en eenzaam dat je de gekste dingen doet. Nou aangezien ik net wat lijper ben dan de meeste doe ik gekkere dingen. Hoe zegge ze dat. Tis nooit saai met mij. Ben de afgelopen dagen flink aangesproke en door de hel heen en terug getrokke, vind het nu ook wel goed geweest en wil graag positief verder en hier een leven opbouwen. Me schouders eronder en die kledingparty's uitbouwe. Winkels openen. Met lieve leuke mensen op de foto. Ik leef in pieken en dalen. Nu weer omhoog naar de top. Dit wilde ik er even over zegge en dankjewel voor het lezen ?

Een bericht gedeeld door Samantha en Michael (@samanthaenmichael2015) op

Beeld: Peter Smulders