• Samantha de Jong

Barbie en Michael leggen ruzie bij: 'We hebben het uitgepraat'

Door Redactie
Barbie en Michael leggen ruzie bij: 'We hebben het uitgepraat'

Het leek oorlog te zijn tussen Samantha 'Barbie' de Jong en haar ex Michael van der Plas. De blondine noemde hem een oplichter en mishandelaar. Maar inmiddels is het weer koek en ei tussen de exen. 'We beginnen met een schone lei,' aldus Barbie.

Medeplichtig

Vorige week haalde Barbie genadeloos hard uit naar Michael. De voormalig realityster claimde dat hij de kinderen van hun moeder weghoudt en beweerde dat hij medeplichtig is aan haar zelfmoordpoging. Barbie wide de strijd aangaan met Michael om de kinderen, maar zo ver heeft het niet hoeven komen. De exen hebben hun ruzie bijgelegd. 

Schone lei

De voormalig realityster laat op Instagram weten dat het weer goed is tussen haar en Michael. 'Ondanks alles wat er gezegd is, hebben we het uitgepraat,' laat ze weten. 'Alles voor de kids, we beginnen met een schone lei.' Ze bedankt haar ex en zijn vriendin Naomi voor de steun die zij aan zoontje Milano hebben gegeven. 'Hoop dat we weer met z'n allen door één deur kunnen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Barbie en Michael leggen ruzie bij: 'We hebben het uitgepraat'

Beeld: Edwin Smulders