• Heel Holland Bakt

Bakken maar! Jubileumseizoen Heel Holland Bakt is vanaf deze datum te zien

Door Redactie
Bakken maar! Jubileumseizoen Heel Holland Bakt is vanaf deze datum te zien

Het tiende seizoen van NPO-hit Heel Holland Bakt gaat op zondag 18 december van start. Dat heeft Omroep MAX dinsdag gemeld. De formule van het programma is niet veranderd: tien bakkers proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te overtuigen van hun talenten in de keuken. De presentatie is weer in handen van André van Duin.

MAX belooft een 'spectaculair jubileumseizoen', maar geeft nog geen nadere toelichting over de specifieke details van de tiende reeks. De kandidaten worden binnenkort bekendgemaakt.

Musical 

Heel Holland Bakt is gebaseerd op de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off. Van dit succesvolle programma is in het Verenigd Koninkrijk nu zelfs een musical gemaakt, waarin diverse markante deelnemers van de televisiecompetitie worden gevolgd. Omroep MAX maakte eerder deze maand bekend de mogelijkheden te onderzoeken om de musical ook naar Nederland te halen. MAX kan nog niet zeggen of het gaat om de Engelstalige versie, een vertaling of een eigen Nederlandse variant.

Heel Holland Bakt Kids

Edson da Graça presenteert voor Omroep MAX het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Daarmee vervangt de 41-jarige Da Graça de huidige presentator, André van Duin. Vanwege een 'overvolle agenda' is er voor Van Duin geen ruimte meer om de kindervariant van Heel Holland Bakt te presenteren. 'Ik kan niet wachten om bij Heel Holland Bakt Kids aan de bak te gaan. Het is een enorme eer om André op te volgen', aldus Da Graça. De vaste juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zijn ook weer van de partij. Het programma zal in het najaar van 2022 te zien zijn op NPO 1. Kinderen van 9 tot en met 11 jaar kunnen zich nog opgeven om mee te doen.

Bron: ANP | Beeld: MAX

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.