• Showbizz

Babyzoon maakt Thierry Baudets verkiezingsbelofte waar

Door Redactie
Babyzoon maakt Thierry Baudets verkiezingsbelofte waar

Toen Thierry Baudet de beeldschone Davide voor het eerst zag, wist hij al dat zij de moeder van zijn kinderen moest worden. Zes jaar later is die droom realiteit.

Ze trouwden vorig jaar november, toen ze elkaar precies vijf jaar kenden, in mei was er de aankondiging van de zwangerschap, en nu zijn Thierry Baudet (39) en zijn Davide (26) de trotse ouders van een zoon!

Woord gehouden 

Wat maar weinig mensen weten, is dat Thierry met de geboorte van zijn zoon zijn ‘verkiezingsbelofte’ heeft waargemaakt. Kort na de laatste Tweede Kamerverkiezingen (maart 2021) vertelde Thierry aan Story dat hij voor de volgende verkiezingen vader wilde zijn. Die verkiezingen zijn er in maart – de Provinciale  Statenverkiezingen – dus wat dat betreft heeft de voorman van Forum voor Democratie woord gehouden! En als het allemaal een beetje meezit, blijft het niet bij deze kleine Baudet. Thierry en Davide hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze een groot gezin willen stichten. Davide sprak zelfs over vier of vijf kinderen. Dat is ambitieus, maar Thierry en zij wisten wel meer hordes te nemen. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 40 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.