Babynieuws uit Urk: Mathilde Keuter bevallen van haar eerste kindje

Babynieuws uit Urk: Mathilde Keuter bevallen van haar eerste kindje

Mathilde Keuter (25) is bevallen van haar eerste kindje. Dat maakt de URK!-ster bekend via het Instagram-account van haar en haar zus Gerda.

'Een klein wonder zo bijzonder', noemen Mathilde en vriend Michael hun zoontje. 'Eindelijk is hij er.' Op de foto is de pasgeboren kleine hard huilend te zien. Ook deelt het stel de naam. 'Jason Menning'. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Niet gepland

Aan De Telegraaf vertelde Mathilde begin maart over deze zwangerschap die niet gepland was. 'Het is voor iedereen een heel grote verrassing. Voor mij al helemaal, want het lag niet op mijn route om zwanger te worden. Wat er is, dat zit er. Daar kom je niet vanaf', aldus Mathilde. 'Via een datingsite ben ik begin vorig jaar met een leuke jongen in contact gekomen. Toen is het contact verwaterd, maar eind 2021 stuurde hij weer een berichtje en hebben we afgesproken. De drank vloeide rijkelijk, waardoor we in bed belandden', geeft Keuter eerlijk toe. 

Verantwoordelijkheid 

Later werd bekend dat de vader luistert naar de naam Michael. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid: de twee gaan het samen proberen. ‘Doordat ik zwanger bleek te zijn, kwamen we wel meteen in een soort sneltrein terecht', vertelt Mathilde aan Story. ‘Toch gaat het allemaal wel goed.’ In juni was het nog een groot probleem voor Mathilde en Michael om een woonruimte voor henzelf en hun zoontje te vinden. 

Tegelijkertijd zwanger

Vier maanden later maakte ook zus Gerda bekend een kindje te verwachten samen met vriend Klaas. Waar Mathilde een jongetje op de wereld heeft gezet, wacht Gerda nog altijd op haar kleine meisje. 'Als je 2 jaar geleden had gezegd dat we in een korte tijd samen zwanger zouden zijn hadden we je natuurlijk niet geloofd. Mooi en bijzonder dat wij dit samen zo mee mogen maken ❤', schreven de zussen een aantal dagen voor de bevalling van Mathilde op Instagram. 

Bron: Instagram | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.