• Liefde

Babynieuws! Oud-Utopiaan Timothy wordt vader

Door Redactie
Babynieuws! Oud-Utopiaan Timothy wordt vader

In Utopia leek Timothy helemaal in de wolken met Franny, maar inmiddels heeft hij zijn hart verloren aan een nieuwe vlam. En de hovenier heeft goed nieuws: hij wordt voor de eerste keer vader!

De voormalig Utopiaan deelt veel trots de aankondiging op Instagram en schrijft: 'Deze boef wordt gewoon pappus! Zo trots, trots op mijn vriendin. Groeit hard, kan niet wachten!' Timothy is sinds mei samen met zijn nieuwe vriendin Lysanne. Bekijk de foto van de echo hier.

Geslacht

Ook lijkt Timothy al meteen het geslacht te verklappen van zijn kleine spruit. Want wanneer iemand sarcastisch reageert: 'Ik hoop een leuk meisje! En dat ze dan een type a-la haar vader treft. Over 20 jaar eens kijken hoe je haar aan de ketting legt. Alsnog gefeliciteerd!', laat hij weten: 'Ik hoop inderdaad dat ze iemand vindt zoals haar vader!' Het lijkt dus een meisje te worden!

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.