• Liefde

Babynieuws: Michael Boogerd wordt opnieuw vader

Door Redactie
Babynieuws: Michael Boogerd wordt opnieuw vader

Michael Boogerd (49) kan over een tijdje opnieuw de beschuit met muisjes uit de kast halen. De voormalig profwielrenner verwacht namelijk zijn derde kindje.

Het is de tweede kleine spruit samen met zijn vriendin Darya Nucci (41). In gesprek met de Limburger laat Michael weten dat het zijn grote liefde was die graag nog een kindje wilde. Het koppel heeft ook al een dochter van negen.

Niet onthouden

Michael mag dan bijna vijftig worden, maar hij wilde graag nog de wens van zijn vriendin in vervulling laten gaan. Hij verklaart: 'Vijftig is misschien een beetje oud om nog vader te worden, maar na lang nadenken kwam ik tot de conclusie dat ik dit mijn vriendin niet wil onthouden.'

Verrijking

Boogerd concludeert: 'Ik wil haar geven wat ze graag wil. En een kind brengt natuurlijk ook iets extra’s. Het is een verrijking van het leven.'

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.