Babynieuws! Heleen van Royen wordt voor de derde keer oma

Heleen van Royen deelt mooi nieuws met haar volgers. Ze wordt namelijk voor de derde keer oma!

Heleen van Royen
© Peter Smulders

Heleen's dochter Olivia is wederom zwanger en dat maakt dat de schrijfster voor de derde keer oma mag worden. Op Instagram plaatst Van Royen een kiekje van een gezellige kerstavond waarop Olivia met haar moeder Heleen en haar twee zoontjes geposeerd staat. 'Babynieuws!' schrijft Heleen onder de post. 'Onze Olivia is in blijde verwachting van haar derde kindje.' Het geslacht van de baby maakt Heleen ook al bekend: 'Het is een meisje.' 

Drukke bedoening

'Samen met Pieter heeft Olivia twee zonen, hij had er al twee dus het evenwicht in dit mannengezin wordt enigszins hersteld. We verheugen ons enorm op de komst van het dametje. Vrijdag oppasdag gaat een drukke bedoening worden met drie kinderen onder de drie', schrijft Heleen nog verder. De man van Olivia, Pieter, heeft ook nog twee zoons uit een vorige relatie. 

De post krijgt ook een heleboel positieve reacties. Zo laten zowel Georgina Verbaan als Soundos El Ahmadi - die pasgeleden voor de tweede keer moeder werd - een felicitatie achter. 'Wat leuk! Van harte gefeliciteerd 🥳!!!', schrijft El Ahmadi.