• Liefde

Babynieuws! Fajah Lourens (41) wordt voor het eerst oma

Door Redactie
Babynieuws! Fajah Lourens (41) wordt voor het eerst oma

Babynieuws voor Fajah Lourens! Vol trots deelt fitgirl Fajah op Instagram dat zij binnenkort voor het eerst oma wordt. 

Supertrots en dankbaar 

'Ik mag jullie met heel veel trots vertellen dat onze lieve, slimme, kleine, grote, geweldige meid mama wordt', schrijft de fitness influencer onder haar Instagram post. De 22-jarige Irem Lourens verwacht samen met haar vriend Ruben die tevens haar eerste liefde is, haar eerste kindje. Fajah spreekt vol lof over de ouders in spe. 'Ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen.' Lourens sluit af met dat ze 'supertrots en dankbaar' is dat ze oma mag worden.

Mini-acrobaatje

Natuurlijk deelt ook dochter Irem het babynieuws met haar eigen volgers. Onder dezelfde echo staat een lief berichtje over haar vriend. 'Van mijn allereerste vriendje naar nu elf jaar later, met wat pitstops, samen een gezin.' De twee hebben het kindje liefkozend de bijnaam 'mini-acrobaatje' gegeven, omdat de baby net als oma, erg van bewegen houdt. Wanneer Irem is uitgerekend is nog niet bekend. Ook het geslacht van het kindje is nog niet gedeeld.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.