• Boer zoekt Vrouw

Babygeluk voor boer Marnix

Door Redactie
Babygeluk voor boer Marnix

Nog even en Nederland kan genieten van een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw. Daarin maken we kennis met Marnix Knetemann, zoon van wielerkampioen Gerrie. En nú al is er blij nieuws omtrent hem te melden!

Het zou zomaar kunnen dat wijlen wielerkampioen Gerrie Knetemann (53) straks niet meer het meest besproken lid van zijn gezin is. Immers: vanaf 16 september zullen miljoenen ogen gericht zijn op Gerrie’s zoon Marnix (40), die te zien is in Boer zoekt Vrouw! Onlangs was er echter eerst nog even volop aandacht voor vader Gerrie. In de week dat het precies veertig jaar geleden was dat hij wereldkampioen wielrennen werd, meldden (boer) Marnix en zijn jongere zussen Elise en Roxane – een profwielrenster – zich bij Radio 1 voor een eerbetoon aan hun in 2004 overleden vader. Hierbij bleek ook mooi babynieuws te melden binnen de familie. Marnix’ zus Elise is op 15 augustus jongstleden bevallen van dochter Evy, en daarmee is Marnix oom geworden.

Ander leven

In het programma De Nieuws BV werd ook gesproken over de minder prettige periodes binnen het gezin. In het bijzonder over de fase waarin vader Gerrie stopte met wielrennen en een nieuwe invulling aan zijn leven moest zien te geven. ‘Het was pas nadat hij was gestopt met wielrennen dat hij letterlijk en figuurlijk thuis was,’ vertelde Marnix. ‘En dat was voor ons wel heel confronterend net een beetje in de puberteit.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 37 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Babygeluk voor boer Marnix

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders