• De Verraders

Babette van Veen over exit 'De Verraders': 'Wat een snelkookpan van emoties'

Babette van Veen over exit 'De Verraders': 'Wat een snelkookpan van emoties'

Begin april is het tweede seizoen van De Verraders van start gegaan. Maar liefst achttien deelnemers deden mee, waaronder Babette van Veen. De actrice wist het bijna tot de finale te schoppen. Op Instagram reageert ze nu op haar toch wel heftige exit.  

Zo laat Babette weten dat ze in het programma 'vermoord' is. 

'Vermoord'

'Ja! Ik was dus vermoord', begint ze onder haar post. 'Was er even tussenuit ik heb het nog niet gezien maar wel begrepen dat jullie hebben genoten! Niet van mijn moord hoop ik! Wat een snelkookpan van emoties was dat!! Kun je je voorstellen dat we dat allemaal in 1 dikke week hebben meegemaakt? Ik vond het wel jammer op zich dat ik vermoord was, maar ik was ook soort van opgelucht dat mijn tijd weer even van mij was', schrijft ze verder. 

Fijne groep

'Ik had me best druk gemaakt vooraf over hoe ik het zou vinden, toen sliep ik al slecht en ik dacht als ik er eenmaal ben wordt dat wel beter. Het omgekeerde was waar', vervolgt de actrice. 'Je staat malend op en gaat malend naar bed! Maar wat heb ik ervan genoten, ik ben geen spelletjesmens, maar samen gezellig in die koekblikken naar een missie waarvan je geen idee hebt wat het gaat worden was supergezellig! Het scheelde natuurlijk ook dat we met zo’n fijne groep waren! En nu op naar het volgende avontuur!!!'

Tekst gaat verder na de post. 

De Verraders

In De Verraders probeert een groep van achttien BN’ers zoveel mogelijk zilverstaven te bemachtigen. Onder hen bevinden zich ook enkele verraders die het spel proberen te saboteren. De andere spelers moeten de verraders zien te ontmaskeren en zo zien te voorkomen dat zij er uiteindelijk met de zilverschat vandoor gaan. De nieuwe reeks is vrijdag voor het eerst op tv.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.