• GTST

Babette van Veen maakt na gedwongen vertrek toch weer een rentree in GTST

Door Redactie
Babette van Veen maakt na gedwongen vertrek toch weer een rentree in GTST

Babette van Veen maakt een halfjaar na haar gedwongen vertrek in Goede Tijden, Slechte Tijden alweer haar rentree in de langlopende RTL 4-soapserie. Haar personage Linda Dekker is vanaf volgende week weer te zien, zo maakte de actrice zondag bekend in RTL Boulevard.

Van Veen, die al in de eerste aflevering in 1990 te zien was, hoorde vorig jaar dat ze uit de serie werd geschreven. In december werd de laatste aflevering uitgezonden waarin ze nog te zien was.

Rentree 

Dat ze nu alweer terugkeert, zag ze daarom echt niet aankomen. 'Ik had mijn spulletjes gepakt, ik had afscheid genomen. Ik heb een borrel gehad, een etentje gehad, een gouden horloge gehad. En ik ben weggegaan', aldus Van Veen, die een tijdje na haar afscheid plots een mailtje kreeg met de vraag of ze wilde komen 'praten'. 'Natuurlijk wilde ik dat!'

Personage

Het is niet duidelijk hoe lang Van Veen mag blijven. 'Ik kan wel zeggen dat ik niet vandaag of morgen weg ben. Verder moet er gekeken worden wat ze willen met het personage.'

Vertrek

Van Veen maakte na haar gedwongen vertrek duidelijk kenbaar dat ze het jammer vond dat ze niet verder mocht. In de media liet ze destijds weten dat ze 'een tikkeltje beledigd' was dat ze uit de serie werd geschreven.

In de uitzending van zondag onthulde Boulevard ook dat acteur Kees Boot een rol krijgt in GTST. Hij speelt de nieuwe huisarts van soapdorp Meerdijk.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.