• B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde-Debbie deelt eindelijk foto van vriend

B&B Vol Liefde-Debbie

Hoe zou de vriend van voormalig B&B Vol Liefde-deelnemer Debbie er toch uitzien? Het bleef dik een jaar lang gissen… Zondag laat Debbie hem echter toch aan ons zien!

Debbie was een van de smaakmakers van het eerste seizoen van B&B Vol Liefde. Kijkers raakten niet uitgesproken over de ‘ijskoningin’. Het wilde maar niet vlotten tussen de veelbesproken Debbie en haar Nederlandse dates Melvin, Pascal, Jelmer en Chris. Die gingen haast meer met elkaar om dan met die arme Debbie. Deze drie mannen die naar haar B&B kwamen, konden Debbie helaas niet bekoren. Gelukkig lukte het haar op eigen houtje wél om de liefde te vinden. Debbie sloeg namelijk een Italiaanse man aan de haak!

Wie is Debbie haar vriend?

Debbie hield haar Italiaanse vlam tot dusver bewust uit de picture. Ze liet destijds weten dat dat op zijn verzoek was: 'Ik zou hem het liefst met de hele wereld willen delen, ook op social media. Mij maakt het niet uit. Maar hij heeft persoonlijke redenen waarom hij dat op dit moment nog niet wil', vertelde ze toen aan RTL Boulevard. De bezwaren van Debbies vriend lijken echter verleden tijd! Check onderstaande zoenfoto maar eens:

De tekst gaat verder onder de post.

Eerder liet Debbie weten haar B&B, Casa Santangelo, verkocht te hebben. Ze wilde echter wel graag in Italië blijven.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Still, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.