• GTST

Aukje van Ginneken ziet terugkeer in GTST wel zitten

Door Redactie
Aukje van Ginneken ziet terugkeer in GTST wel zitten

Vijftien jaar geleden nam Aukje van Ginneken afscheid van Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden en focuste ze zich daarna vooral op haar gezinsleven. Nu lijkt Aukje echter opnieuw te lonken naar een rol. 

Aukje van Ginneken (36) maakte twintig jaar geleden haar debuut in GTST als Charlie Fischer. Ze was zestien en ineens stond haar leven op zijn kop. Na vier jaar had Aukje er genoeg van en werd haar rol door Lieke van Lexmond overgenomen. ‘Lieke is er ook mee gestopt, maar de rol van Charlie bestaat nog steeds. En hoe overweldigend ik het destijds ook vond, ik zou toch ‘ja’ zeggen wanneer ze vragen of ik voor een bepaalde tijd terug wil komen. Nu ben ik volwassen en kan ik er echt van genieten.’ Met haar man Sander, met wie ze inmiddels veertien jaar samen is, heeft Aukje drie kinderen: Fedde (11), Josje (10) en Emmie (2). ‘Na de geboorte van Josje wist ik dat zij niet mijn laatste kind zou zijn. Maar jarenlang durfden we het niet aan. Immers, we hadden al twee gezonde kinderen. We wilden het lot niet tarten. Toch hebben we een paar jaar terug gezegd voor een derde te willen gaan. En daar was Emmie. Nu is ons gezin echt compleet.’  

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Aukje van Ginneken ziet terugkeer in GTST wel zitten

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders