• Katja Schuurman

Au! Billen van Katja Schuurman zitten vol verdriet: 'Kon niet meer normaal zitten'

Door Redactie
Au! Billen van Katja Schuurman zitten vol verdriet: 'Kon niet meer normaal zitten'

Hoewel Katja Schuurman (47) opnieuw gelukkig in de liefde is, valt de relatiebreuk met Freek van Noortwijk haar onbewust nog zwaar. Katja deelt op Instagram dat zij veel emoties in haar lichaam opslaat. Zo ook het onverwerkte liefdesverdriet wat zij, op merkwaardige wijze, vasthoudt in haar billen. Gelukkig heeft de actrice hier een oplossing voor gevonden: namelijk billenmassages.

Op Instagram deelt Katja een foto waarop zij goed onderhanden genomen wordt op de massagetafel. Voor Schuurman is dit dan ook het uitstekende moment om haar hart te luchten. 'Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast', begint ze. 'Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid; ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten', aldus Katja. 

Energie laten stromen 

Gelukkig is deze pijn voor Katja verleden tijd. De actrice is zo blij met het resultaat van de masseurs, dat ze besluit hen in het zonnetje te zetten. 'Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen.'

Liefdesgeluk

Katja is al enige tijd samen met haar nieuwe liefde Niek. Hij is dolblij met zijn Katja, aan Story vertelt Niek het volgende over zijn kersverse relatie: ‘we zijn heel gelukkig samen. We moeten natuurlijk nog veel ontdekken aan elkaar, maar dat is alleen maar leuk. Wat ik van alle aandacht vind? Eigenlijk wel prima. Zij mag lekker op de voorgrond, ik ben meer iemand voor de achtergrond.’ Niek woont op feesteiland Ibiza, maar er staat ook een eigen onderneming op zijn naam, die zich richt op specialistische zakelijke dienstverlening, in het Zuid-Hollandse Pijnacker. 

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.