Astrid Joosten wil Op1 presenteren

Door Redactie
Astrid Joosten wil Op1 presenteren

Astrid Joosten voelt wel iets voor het presenteren van talkshow Op1. De presentatrice is nog niet gevraagd, 'maar wat niet is, kan nog komen. Ik wil wel', vertelt ze aan Veronica Magazine.

'Ik ben in gesprek over een programma waarin interviews zitten. We zijn bezig met het juiste idee en de juiste vorm. Maar ik wil dat graag weer doen; ik wil weer eens de diepte in', vertelt de 62-jarige presentatrice, die vooral bekendheid kreeg door haar werk bij de VARA.

Waagstuk

Eerst voelde Joosten niet zoveel voor het programma Op1. 'Ik had het gevoel dat ze een openbare screentest moesten doen en vervolgens zouden ze de zwakken af laten vallen en de sterken over laten blijven. Ik vond dat nogal een waagstuk.' Nu denkt de presentatrice daar anders over. 'Nu blijkt het best wel een succesvolle opzet te zijn en denk ik: als er iemand weggaat, dan zie ik mezelf daar wel zitten.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Astrid Joosten wil Op1 presenteren

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.