B&B Vol Liefde-Astrid en Harmjan genieten van elkaar na drukke periode

Astrid van B&B Vol Liefde

Hard werken, dat staat zeker in het woordenboek van B&B Vol Liefde-Astrid. Maar dat werk hoeft ze niet meer alleen te doen: Harmjan helpt volop mee in de bed & breakfast. Al is er óók tijd voor elkaar.

In sneltreinvaart

Na flink wat diepe dalen lukte het Harmjan toch om Astrid te ontdooien. En sinds dat happy end laat het B&B Vol Liefde-stel er geen gras over groeien. Harmjan maakte in augustus bekend zijn baan te hebben opgezegd. Begin september vertrok hij naar Oostenrijk. En inmiddels zet het stel de volgende grote stap in hun relatie: Astrid en Harmjan zijn verloofd!

Tijd voor elkaar

Nou ja, ontdooien lukt niet helemáál. In Oostenrijk is het winterse weer in volle gang: in tegenstelling tot wat we in B&B Vol Liefde zagen is de woonplaats van Astrid (en inmiddels dus ook Harmjan) helemaal witgekleurd. De tortelduifjes genieten er met volle teugen van. Dit weekend trokken ze naar de piste en trokken ze hun ski's aan, want het was eindelijk tijd voor ontspanning.

Klussen

Astrid en Harmjan hebben de laatste tijd namelijk niet stilgezeten. De afgelopen twee weken hebben ze aan één stuk door geklust in de bed & breakfast, meldt Astrid op Instagram. 'Nu tijd voor ontspanning', schrijft ze bij de winterse foto met Harmjan. Al kan Astrid nooit té lang ontspannen. 'Morgen weer verder klussen.'

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

 

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.