Ap Kebab terug in hitserie Urk!

In het Godvrezende stadje Urk houdt men altijd rekening met een wonder, morgen geschiedt er eentje binnen de eigen gemeentegrenzen.

Ap Kebab
© Instagram Ap & Jacomien

Op dinsdagavond zal in de vooruitblik naar de volgende aflevering van realityhit Urk! een vertrouwd gezicht te zien zijn: dat van markante kroegeigenaar Albert Snoek, veel bekender onder zijn alias Ap Kebab!

En dat is wonderlijk te noemen, omdat Ap eerder nog aangaf dat er met het besluit om te stoppen met de serie een last van zijn schouders was gevallen.

Impact

‘Het geeft me een boel rust in mijn hoofd,’ vertelde Ap hier destijds over in weekblad Story. ‘Zeker nu langzaam het besef indaalt dat het echt voorbij is. Ik heb het allemaal ook wel een beetje onderschat. Qua tijd, want je moet het allemaal in je schema zien te passen, maar ook wat betreft de impact die de serie heeft. Ik had nooit verwacht dat de serie zo populair zou worden. Echt; afgelopen zomer als er hier veel toeristen op Urk waren dan hoefde ik mijn hoofd niet buiten deur te steken (…)’

Herenigd 

Kennelijk kroop het bloed toch waar het niet gaan kon, zodat Ap -op tv- herenigd wordt met zijn boezemvriend Teun Föhn. Leuk weetje over comeback-kid Ap? Op Urk zelf noemt niemand hem bij zijn bekende bijnaam. Aan LibelleTV.nl verklapte Ap: ‘Die bijnaam heb ik hier helemaal niet. Ze noemen me gewoon Ap. Ik heb maar één avond in mijn leven kebab verkocht. In mijn café. De dag erna gingen we in lockdown en is het er nooit meer van gekomen. Die bijnaam bestaat alleen in de media.’

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!