Anouk uit felle kritiek op nummerkeuze Jan Smit in TVOH

Door Naomi Pater
Anouk uit felle kritiek op nummerkeuze Jan Smit in TVOH

Vrijdagavond keek Nederland massaal naar de eerste battles in het elfde seizoen van The Voice Of Holland. Na acht zenuwslopende auditierondes, streden kandidaten - Evie en Hilde van team Jan - tegen elkaar in een duet. Welbespraakt jurylid Anouk, was hier echter niet over te spreken. Vooral het gekozen nummer door coach Jan Smit, viel niet in goede aarde. 

Alweer 11 seizoenen lang doen getalenteerde muzikanten auditie in The Voice Of Holland. Na acht auditierondes, waarin de coaches hun team samenstellen, is het tijd voor The Battles. Gister waren de teams van Jan Smit aan de beurt met de battle van Evie en Hilde. Als we Anouk moeten geloven was dit het dieptepunt van de avond: 'Ik was eerlijk gezegd heel blij dat het voorbij was', snauwde ze. 

'Een heel raar nummer'

Ook verafschuwt de rockzangeres het nummer wat de meiden zingen. 'Ik vind het een heel raar nummer. Nu weten we ook weer wat voor nummers Jan in zijn Spotify-playlist heeft staan', vertelt Anouk. Jan trekt zich er niks van aan en sneert met sarcastische toon, 'gezellig' naar zijn mede-coaches

De blondine vindt het optreden zelfs zo verschrikkelijk dat ze allebei de meiden achter zou laten in deze ronde van The Battles: 'Ik was heel erg blij dat het voorbij was. Dus ja, als ik zou moeten kiezen... Ja, ik weet het niet. Ik zou het er gewoon bij laten denk ik.'

Ruzies in de voice

Dit is niet de eerste keer dat de twee botsen. Zo schreeuwde de blondine in een vorige aflevering keihard: 'houd je bek Jan'. Ook tussen Waylon en Ali B is het niet altijd koek en ei. Zo hoorde Albert Verlinde van bronnen dat de twee met elkaar op de vuist gingen, vertelde hij aan Shownieuws. 

Anouk en astma

Anouk zit dit seizoen niet fysiek tussen haar media-coaches in het programma. Dit heeft te maken met haar astma en het risico op corona. De zangeres doet mee vanuit een andere ruimte binnen de studio, maar door de modernste technieken, lijkt het alsof ze er gewoon bij is.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Anouk uit felle kritiek op nummerkeuze Jan Smit in TVOH

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.