• Anouk

Anouk openhartig over haar 'mislukte' relaties: 'Ik ben gewoon een beetje een sukkel in de liefde'

Door Redactie
Anouk openhartig over haar 'mislukte' relaties: 'Ik ben gewoon een beetje een sukkel in de liefde'

Aanstaande zaterdag is het zover: Anouk trouwt met haar geliefde Dominique op het Malieveld in Den Haag. Het geluk lacht de 47-jarige eindelijk toe, maar dat is niet altijd zo geweest. Ze is namelijk al twee keer eerder getrouwd en dat mislukte. In de podcast '30 minuten rauw' van Ruud de Wild blikt de rockster terug op haar turbulente liefdesleven. 

Eén van de dingen die Anouk altijd al zocht in een man is iemand die net als zij een groot gezin wilde. 'Die dacht ik natuurlijk te hebben gevonden. Dat dacht ik elke keer.' Ze vertelt dat het elke keer weer een desillusie is geweest. 'Ik ben ook gewoon een beetje een sukkel in de liefde.'

Een groot gezin

Toch kwam de droom om veel kinderen te krijgen uit voor Anouk. De zangeres heeft namelijk zes kinderen, maar wel van verschillende vaders. Ruud vraagt of ze boos was als een relatie opnieuw mislukte. 'Nou niet boos. Ik was vooral heel verdrietig en teleurgesteld. Ik wilde het natuurlijk zo goed doen. En ik wilde niet dat mijn kinderen met gescheiden ouders leefden. En nu denk ik: 'wat dat betreft is het niet één keer maar echt drie of vier keer mislukt.''

Trouwen met Dominique

Gelukkig heeft Anouk nu alweer jaren een relatie met haar grote liefde Dominique, waarmee ze dus komend weekend gaat trouwen op het Malieveld. Toch weet ze niet 100% zeker of deze relatie blijvend is. 'Die garantie heb je in principe nooit. Denk ik. Dat hoop je wel. Het zou idioot zijn als ik, iemand die voor de derde keer gaat trouwen, die zes kinderen heeft van vier mannen, nu gaat zeggen: 'Oh, ik weet het zeker!' Dat durf ik niet meer", vertelt ze aan de dj.

Anders dan vorige mannen

Maar volgens de zangeres is Dominique wel een heel 'ander persoon' dan haar vorige mannen. Hij wilde van jongs af aan al trouwen en heeft ook altijd al een grote kinderwens gehad. 'Hij wilde heel veel kinderen. Nou, dat is gelukt', aldus Anouk.

Bron: Grazia | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.