Anouk kan niet wachten op het vaccin

Door Redactie
Anouk kan niet wachten op het vaccin

Anouk (45) is natuurlijk een podiumbeest in hart en nieren, maar de Haagse heeft toch echt haar microfoon al enige tijd niet aangeraakt. Hoewel ze niet stilzit, kan de zangeres niet wachten op het coronavaccin.

Dat laat ze weten door middel van een heerlijke throwback op Instagram. Te zien is hoe Anouk vast is gelegd op de gevoelige plaat terwijl ze een van haar nummers ten gehore brengt tijdens een concert. Iets wat we nu natuurlijk al even hebben moeten missen door de huidige omstandigheden. 'Kom maar op met dat coronavaccin', is dan ook te lezen in de hashtag die de rockchick plaatst.

Zware astma

Voor Anouk is het vaccin ook nog eens éxtra belangrijk, omdat de zangeres lijdt aan ernstige astma. Dat is waarom ze dit seizoen ook te zien is in een scherm bij The Voice of Holland. 'Als ik corona krijg, kan ik het zingen wel op mijn buik schrijven', legde Anouk eerder uit in een filmpje. Zo kan de zangeres dus toch nog een soort van draaien voor kandidaten, maar blijft het veilig.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.