• Liefde

Anouk Hoogendijk schreeuwt het van de daken: voormalig voetbalster weer in verwachting

Door Redactie
Anouk Hoogendijk schreeuwt het van de daken: voormalig voetbalster weer in verwachting

Anouk Hoogendijk kan het eindelijk vertellen: de voormalig voetbalster is in verwachting van haar tweede kindje. Dat maakt ze zojuist bekend op Instagram met een lieve fotoshoot van het gezin. 

'Sonny probeerde het in zijn broekzak te houden, maar ik kon niet meer wachten met het nieuws delen', schrijft een dolblije Anouk op Instagram. Op de eerste foto zien we inderdaad zoontje Sonny op een hek klimmen, terwijl een plaatje uit zijn broekzak steekt. Op de tweede foto zie je duidelijk dat het plaatje een echo is. 

De tekst gaat verder onder de post. 

Miskraam 

Eind 2020 beviel de ex-sportster van zoontje Sonny. Dit ging niet zonder slag of stoot. De bevalling verliep moeizaam en daarna moest ze nog twaalf dagen in het ziekenhuis blijven met Sonny. Een jaar later deelde Hoogendijk het verdrietige nieuws dat Sonny eigenlijk een broertje had moeten krijgen. Maar door twee heftige miskramen, moesten ze hun langgekoesterde droom van twee kindjes kort naar elkaar zou krijgen, laten varen. Gelukkig is het zonnetje nu weer gaan schijnen voor Anouk en haar vriend. Of Sonny dit jaar een broertje of zusje kan verwachten, is nog niet bekend. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.