• Liefde

Anouk Hoogendijk deelt zeldzaam kiekje van vader-zoonmoment: 'Mijn hart kan dit niet aan'

Door Redactie
Anouk Hoogendijk deelt zeldzaam kiekje van vader-zoonmoment: 'Mijn hart kan dit niet aan'

Anouk Hoogendijk (35) werd in oktober de trotse moeder van de kleine Sonny en zit sindsdien op één grote roze wolk. Hoewel ze natuurlijk wel af en toe wat kiekjes van haar mannetje deelt, zagen we dit zoete beeld van vader en zoon nog niet eerder.

Gezin Anouk Hoogendijk

Op Instagram plaatst Anouk een vertederende foto van haar vriend Pieter en hun zoon Sonny. Te zien is hoe de twee lekker liggen te slapen. 'Goodmorning!', schrijft de verliefde blondine. 'Mijn hart kan dit niet aan.'

Onwijs lief

Anouk’s hart vult zich met liefde door het té schattige beeld en ook haar volgers smelten bij het zien van de foto. 'Jaaa, daar word je toch gelukkig van', reageert Tanja Jess. 'Onwijs lief!', vult een fan aan.

Lijkt-ie op papa of mama?

Op wie het jochie het meest lijkt? Daar hebben fans wel een antwoord op. 'Wat lijkt hij op z’n vader, mooi plaatje', luidt een van de reacties, waarop Anouk al lachend antwoordt: 'Zelfs met hun ogen dicht'. Het moge duidelijk zijn dat de blondine vaker te horen krijgt dat Sonny op Pieter lijkt. Wanneer een volger reageert dat de baby op zijn moeder lijkt, is Anouk dan ook door het dolle heen. 'Aaaah, echt? Yes!!! Dat hoor ik niet veel', schrijft ze, gevolgd door een veelzeggend rood hartje.

De tekst gaat verder onder de foto.

Pittige start

Hoewel Anouk gelukkig wél op een roze wolk zit, is de bevalling niet zonder slag of stoot gegaan. Pas twaalf dagen na de geboorte van haar zoontje mocht ze dan ook naar huis. Een paar weken na de geboorte van Sonny vertelde ze over de heftige kraamtijd.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.