• Anouk

Anouk deelt zeldzame foto met haar vriend Dominique

Door Redactie
Anouk deelt zeldzame foto met haar vriend Dominique

Anouk heeft een turbulent liefdesleven gekend, maar nu is ze al een paar jaar gelukkig met de twintig jaar jongere Dominique Schemmekes. De zangeres brengt haar geliefde niet vaak in beeld, maar deelt nu tóch een foto met haar grote liefde.

Bijzondere ontmoeting

Anouk en basketbalcoach Dominique leerden elkaar op een bijzondere manier kennen. De zangeres zag de coach voor het eerst via het Instagram-account van haar zoon. 'Op een gegeven moment zag ik op de Instagram van mijn zoon een zekere Dominique reageren en ik dacht: 'Wie is dat?'. 'Nou', zegt mijn zoon, 'dat is mijn coach.' Ik dacht: 'Jeetjemina, dat is een stuk. Ik ga nog wel wat vaker kijken!'". De blondine ging mee naar de basketbalwedstrijden van haar zoon en zo geschiedde. De liefde van Anouk en Dominique werd in 2016 bezegeld met dochtertje Jelizah Rose.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Anouk deelt zeldzame foto met haar vriend Dominique

Beeld: Edwin Smulders