Annette Barlo: ‘Ik ben een goeie eter en vind veel lekker'
Wat is je eerste herinnering aan eten?
‘Witte bonen in tomatensaus. Heerlijk. Ik at het zelfs koud. Zo uit het potje op mijn bord en lepelen. En er kwam altijd een gekookte aardappel bij. En als ik aan vroeger denk, herinner ik me de lekkerste patat die we bij snackbar Henk en Wil in Bunnik haalden. Ik heb daarna nooit meer zúlke zalige patat gegeten.’
Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik ben een goeie eter en vind veel lekker. Maar de Italiaanse keuken is toch wel mijn favoriet. Maar dan wél Italiaans eten zoals ze het in Italië maken. Niet de macaroni die ik vroeger kreeg en nu ook voor mijn kinderen maak. Wat ik echt niet lekker vind, zijn gekookte groentes als witlof en andijvie. Van de lucht alleen al word ik misselijk.’
Wat geef je onverwachte gasten te eten?
‘Qua koken ben ik een slechte gastvrouw. Ik kan niet heel snel iets lekkers maken. Dus als we plotseling gasten krijgen, gaan we iets halen. Meestal wordt dat Thais.’
Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10
Beeld: ANP
Wat anderen nu lezen
Gemis van dierbaren blijft open wond voor Thérèse Steinmetz
Peter Lusse moet vanuit financiële nood bijklussen als mantelzorger
Fajah Lourens (41) showt babybuik van zwangere dochter (22): 'Begonnen met aftellen'
Miljuschka zet schaar in lange lokken: 'Heb iets schokkends gedaan'
Waarom kwam MAFS-wijnincident niet op tv? Carlo Boszhard doet boekje open
Ai...! Moet Humberto deze smak geld aan ex Ineke betalen?
Tamara Brinkman belooft hereniging tussen Saskia en Julian in GTST
Presentator Belgische 'De Slimste Mens' vergeet spelregels tijdens deelname
Rob Goossens verklapt wat BN'ers betaald krijgen voor te gast zijn in talkshows
Ook broer van déze BN'er blijkt een superster te zijn