• Volendam

Annemarie Keizer stelt voor: 'We hebben een gezinslid erbij!'

Door Redactie
Annemarie Keizer stelt voor: 'We hebben een gezinslid erbij!'

Annemarie en Simon Keizer hebben het de afgelopen maanden zwaar gehad met zoontje Joa. De kleine had last van allerlei griepjes en virussen waardoor vader en moeder elk kwartier een huilende baby moesten sussen. Gelukkig gaat het nu de goede kant op met hun zoon en is er plek voor een nieuw gezinslid. 

Op Instagram stelt Annemarie het nieuwe lid voor. Al ging dat minder soepel dan gepland. 

Harry de hamster

'We hebben een gezinslid erbij!', schrijft Annemarie bij haar post. Je moet goed kijken, maar in haar hand houdt de vrouw van Simon een kleine hamster vast. Een familiefoto maken met Harry (zoals het diertje heet) ging nog niet zo makkelijk. 'Na deze foto vloog Harry per ongeluk uit mijn handen maar bleef gelukkig ongedeerd', aldus de Volendamse. 

Of toch Isa?

In de hashtags is te zien dat Harry eerst een andere naam had gekregen. 'Harry heette eerste Isa, maar toen zagen we dat het een mannetje was'. Ook staat er 'nog ff wennen' en 'flashback naar vroeger'. Zo te zien weet Annemarie dus wel raad met het nieuwe gezinslid. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.