• Volendam

Annemarie Keizer rekent af met moedermaffia na kritiek

Door Redactie
Annemarie Keizer rekent af met moedermaffia na kritiek

Annemarie, Simon en dochter Kiki genoten van een vakantie in Italië (Puglia), maar toen de drie terugkwamen stond de moedermaffia op de virtuele stoep.

Dit naar aanleiding van een foto die Annemarie plaatse van hun driejarige dochter die een mondkapje op had.

Moedermaffia

Iets wat in het vliegtuig voor kinderen tot 12 jaar helemaal niet verplicht is, maar de kleine meid vond het gewoon leuk. De kleine Kiki noemde dit haar verjaardagskroon. 

'Tijdens het vliegen wilde Kiki haar mondkapje op die ik mee had voor haar (niet verplicht) en wilde ze niet meer af. e begrijpt dat ik haar bijna heb opgevreten. Al met al heeft ze het maar even op gehad om iedereen gerust te stellen die zich druk maakt', aldus Annemarie bij de foto.

Wolven in het bos

Het ergste commentaar vond ze van iemand die vroeg of Annemarie soms betaald had gekregen voor de post met een mondkapje. Dat schoot Annemarie dus echt even in het verkeerder keelgat. 

Annemarie: 'Bijzonder als dat de eerste gedachte is wanneer je een foto ziet van een klein meisje dat eventjes, net als papa en mama, een mondkapje wilde dragen. Totaal onschuldig en veilig. Ik hoop dat sommige mensen niet altijd maar wolven in het bos blijven zien waar ze niet zijn.'

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.