• Volendam
  • Liefde

Annemarie doet boekje open over relatie met Simon: ‘We hebben zeker onze mindere momenten’

Door Redactie
Annemarie doet boekje open over relatie met Simon: ‘We hebben zeker onze mindere momenten’

Net zoals in ieder huishouden is het ook bij Simon en Annemarie Keizer niet altijd rozengeur en maneschijn. Na zestien jaar is het Volendamse stel nog altijd stapelgek op elkaar, maar geeft Annemarie toe: ook in huize Keizer is er af en toe bonje in de tent. 

Mindere momenten

Annemarie deed deze week een vragenrondje op Instagram, waarna ze besloot een goudeerlijk antwoord te geven. 'Wij hebben zeker ook wel eens onze mindere momenten. Na zoveel jaar samen kennen we elkaar natuurlijk door en door. Maar we zijn het echt niet altijd met elkaar eens. Onze liefde zit gelukkig heel diep en we blijven van elkaar leren.' De Volendamse laat hiermee weten dat ook zij Simon weleens achter het behang kan plakken. En zeg nou eerlijk: dat willen we allemaal weleens met onze partners toch?

Eerste zoen

Simon en Annemarie kennen elkaar al jaren en komen dan ook allebei uit Volendam. Toch kwamen de twee pas een jaar na hun eerste zoen samen. 'Ik woonde toen in Spanje, dus besloot dat het beter was om het bij die ene keer te laten.' Toen ze een jaar later met haar familie terugkeerde naar Volendam, trok Simon opnieuw de stoute schoenen aan en de rest is geschiedenis.”

Dochter Kiki

De twee stapten in 2012 in het huwelijksbootje en 3,5 jaar geleden werd hun liefde bekroond met de komst van dochter Kiki. Het nieuws dat Annemarie in verwachting was, maakte Simon onverwachts bekend tijdens een optreden. Ook goede vriend en andere lid van het zangduo Nick wist van niks en vloog zijn Simon enigszins in shock in zijn armen. Echter vertelt Annemarie in de Q&A op Instagram dat ze niet altijd wist of ze wel moeder wilde worden. 'Maar vanaf het moment dat ik Kiki zag, was ik verkocht. In elke vezel van mij voelde ik dat ik mama was', aldus de Volendamse.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.