Na vechtscheiding Angelina Jolie: Brad Pitt verliefd op ex-vrouw collega-acteur

Door Kyra Rutgers
Brad Pitt

Zes jaar na de scheiding van Angelina Jolie lijkt Brad Pitt (58) eindelijk weer ware liefde te hebben gevonden. Hij is tot over zijn oren verliefd op de 29 jaar jongere Ines de Ramon, die aan het hoofd staat van een gerenommeerd juwelenmerk.

De twee zijn nu een paar maanden aan het daten en kennelijk is Brad zo overtuigd van de wederzijdse gevoelens, dat hij Ines al aan goede vrienden als Sean Penn en Cindy Crawford heeft voorgesteld, toen ze met z’n allen in Los Angeles een concert bijwoonden van Bono. ‘We zijn blij dat Brad zijn hart weer heeft opengesteld,’ aldus Cindy.

Liever vrijgezel

De acteur, die ooit scheidde van Jennifer Aniston om met Angelina Jolie verder te gaan, was zo verbitterd na die laatste vechtscheiding, dat hij geroepen zou hebben nooit meer een relatie aan te gaan. ‘Ik ben klaar met al die ellende, laat mij maar vrijgezel blijven.’ Niet dat hij ondertussen elke avond alleen in bed kroop – hij beleefde romances met onder anderen het Duitse topmodel Nicole Poturalski, actrice Alia Shawkat en model Emily Ratajkowski – maar hij wilde niet nog eens gekwetst worden.

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.