Angela Schijf zet huis te koop en snakt naar een ander leven

Angela Schijf en haar Vlaamse echtgenoot Tom Van Landuyt gaan verkassen. Het acteursechtpaar zette afgelopen week hun schitterende herenhuis in Antwerpen te koop. Is dan nu de tijd aangebroken dat de Flikken Maastricht-actrice haar diepgekoesterde wens om een ander leven te beginnen, gaat vervullen?

Door Redactie
Angela Schijf

Afgelopen week jubelde Angela Schijf op haar Instagram-pagina: ‘2023 brengt sowieso een nieuw avontuur’. Wellicht doelde de 43-jarige actrice daarmee op een leven buiten Antwerpen, waar ze al vele jaren met haar echtgenoot Tom Van Landuyt en hun dochters Bloem, Mensje en Zus woont.

Het stel, dat al ruim twintig jaar samen is, heeft de stadsvilla in de verkoop gezet bij makelaar Filip van Bellighen van ERA Stadsgoed. Als het aan Angela en Tom ligt, zal het stulpje weggaan voor niet minder dan bijna 1,4 miljoen euro.

Verhuisplannen

De verkoop mag overigens allerminst een verrassing heten. Vorig jaar vertelde Angela in Flair over een mogelijk vertrek uit Antwerpen, maar hield ze een slag om de arm: ‘Daar ben ik mee bezig, maar er zijn nog geen concrete plannen. Al heb ik het gevoel dat de komende jaren wel wat reuring gaan brengen.’

Droom

Niet veel later leek een verhuisplan toch al wat meer vorm te gaan krijgen. Want toen vertelde Angela aan Het Laatste Nieuws dat zij, ondanks het grote woonplezier in de Vlaamse stad waar ze wat anoniemer kan leven dan in Nederland, droomt van een heel andere leefomgeving. Ze zou namelijk graag tussen het groen willen wonen. ‘Zo’n eigen plek waar het rustig in je hoofd kan worden en waar ik eindelijk leer mijn eigen groenten te verbouwen,’ beschreef ze haar mogelijke toekomst.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.