Angela Groothuizen is vierde coach van The Voice Senior

Angela Groothuizen is vierde coach van The Voice Senior

Angela Groothuizen wordt coach bij de seniorenversie van The Voice Senior. In de uitzending van Giel Beelen op Radio Veronica bevestigde ze maandag dat ze aanschuift als coach bij The Voice Senior. Een woordvoerder van RTL erkent dat Angela de vierde coach wordt na lse DeLange, Marco Borsato en Ali B.

Giel

"Het zal je de laatste tijd veel gevraagd zijn, maar had je niet gewoon voor The Voice Senior gevraagd moeten worden?", vroeg Giel, waarop Angela een korte stilte liet vallen. "Omdat je een van de beste juryleden van Nederland bent. Altijd positief, maar wel kritisch. Dat past denk ik heel goed bij het programma."

Uitgelekt

Angela antwoordde daarop aanvankelijk nog cryptisch. "We gaan het meemaken, het wordt binnenkort bekendgemaakt." Eerder was al uitgelekt dat lse DeLange, Marco Borsato en Ali B coaches worden bij The Voice Senior. "Leuk dat je het vraagt, ja ik doe mee", zei Angela uiteindelijk. In oktober werd bekend dat Talpa na een spin-off met kinderen werkt aan een seniorenvariant van The Voice. In de show komen alleen deelnemers van 65 jaar en ouder aan bod.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Angela Groothuizen is vierde coach van The Voice Senior

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)