Angela de Jong vindt dat Linda de Mol 'ergens moet gaan zitten' voor een groot interview

Door Redactie
Angela de Jong vindt dat Linda de Mol 'ergens moet gaan zitten' voor een groot interview

Er staan nog zoveel vragen open rondom het misbruikschandaal van The Voice of Holland. Angela de Jong, die het nogal aan de stok heeft met Linda de Mol, vindt dat ze ergens moet gaan zitten om een interview te geven.

'Ze moet ergens gaan zitten, interview geven en dan wel het goed voorbereiden. Met Jeroen Pauw bijvoorbeeld.' Dat vertelt ze In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside.

Familie de Mol en Jeroen Pauw

'Ik heb altijd het idee gehad dat de familie de Mol en Jeroen Pauw het goed konden vinden.' Wilfred geeft aan dat hij inderdaad het programma HLF8 produceert. 'Oh, dan wordt het weer lastig. Daar had ik me even in vergist', zegt Angela dan.

'Ook een vrouw'

Mariëlle Tweebeeke zou dan wel een goede optie zijn. 'Ook een vrouw, een goede interviewster', legt ze uit. Wilfred Genee stemt in: 'Ja, die is goed, ja.' Eva Jinek zou ook een goede kandidaat zijn, vindt Angela. 'En dan zou ik zeggen: Wouter de Winther op de achtergrond voor het woordeloze commentaar', aldus de columniste. 

Ongepast

Ze legt ook uit dat ze wel medeleven voelt, alleen bepaalde dingen niet handig vindt met haar comeback. 'Wie ze allemaal noemde met haar voorwoord vond ik niet gepast.' Ook had Angela best zin in de nieuwe serie, waarmee ze doelt op Five Live, maar dat werd natuurlijk een totale flop. Zo vindt ook Johan Derksen. Die noemde de serie zelfs 'smakeloos en zonder humor'. 

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Peter Smulders, Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.